Daca ai jocul o sa intelegi mai bine povestea. Este vorba despre o fata care s-a indragostit de un baiat numit,, Senpai''. Dar Senpai are o prietena din copilarie Osana Najimi care voia sa fie mai mult decat o prietena cu el. Yandere-chan (Ayano Aishi) ar face orice pentru el pana si sa omoare lumea. Cum a spus si Yandere Dev (creatorul jocului ) Yan este cuvantul de iubire in japoneza si dere dere cuvantul de nebunie. Numele jocului s-ar intelege Iubire Nebuna. Scopul jocului este ca Ayano sa distruga relatia posibila a( 10 rivale) cu Senpai prin diverse metode. Dupa ce ai scapat de o rivala urmatoarea saptamana va aparea urmatoarea rivala. Deocamdata jocul este (prin traducere din engleza) o cutie de nisip de-bug pentru testare. Yandere Dev a spus ca daca merge totul bine, jocul va fi terminat in 2019. Yandere Dev face noi update-uri ale jocurilor pe zilele de 1. si 15. El are si un blog si un canal de youtube si o sa aflii mai multe
SPER CA TE-AM AJUTAT!
Eu am auzit. Este vorba despre o fata care s-a indragostit de un baiat numit,, Senpai''. Dar Senpai are o prietena din copilarie Osana Najimi care voia sa fie mai mult decat o prietena cu el. Yandere-chan (Ayano Aishi) ar face orice pentru el pana si sa omoare lumea. Cum a spus si Yandere Dev Yan este cuvantul de iubire in japoneza si dere dere cuvantul de nebunie. Numele jocului s-ar intelege Iubire Nebuna. Scopul jocului este ca Ayano sa distruga relatia posibila cu Senpai prin diverse metode. Dupa ce ai scapat de o rivala urmatoarea saptamana va aparea urmatoarea rivala. Deocamdata jocul este o cutie de nisip de-bug pentru testare. Yandere Dev a spus ca daca merge totul bine, jocul va fi terminat in 2019. Yandere Dev face noi update-uri ale jocurilor pe zilele de 1. si 15. El are si un blog si un canal de Youtube si o sa aflii mai multe. sper ca am fost de folos. FUNDA?
gнσѕт întreabă: