Nu are cum sa mai fie ca videoclipul este pe minecraft 1.2.5 si ultima versiune este 1.4.6 si dealungul versiunilor s-au reparat multe buguri si glitch-uri.Mai exact au mai urmat versiunile 1.3.1, 1.3.2, 1.4.2 (pretty scary update editie de halloween), 1.4.4, 1.4.5 si ultima versiune 1.4.6 care a fost lansata pe 20 decembrie 2012 care este editie de craciun.Din ce am scris reiese ca joc minecraft.
Deci nu este...(
eu am luat o pauza de mincraft si de asta intreb... oicum multam
Si inca ceva...ma pot angaja pe orice server?
Cand intri pe servere trebuie sa iti faci o parola pe care o folosesti ca sa te loghezi pe server sa joci.Nu mai imi amintesc cum se facea ca nu mai joc pe multiplayer.Dar cum adica sa te angajezi pe orice server? Adica sa faci parte din administratia unui server? Daca trebuie sa te angajezi ce este cel mai important este sa stii sa joci minecraft si sa stii totul despre el.
Nu ma...deci cand am jucat acum mult timp te angajai ca miener de ex si castigai nu stiu cat daca distrugeai 1 piarta
Nu sunt un cersetor de funde dar poti sa-mi dai funda ca nu am nici-o funda pana acum. te rog, please(plz), bitte (te rog in limba germana).
AlexXX58 întreabă: