| adrian120 a întrebat:

Daca am 4 Gb ram DDR3 1333, Procesor AMD Athlon II x2 245 2.9 gHz, placa video : Radeon HD 5570 1gb128 bit, placa de baza MSI 760GM-P21 (FX)socket AM3+,, cum o sa imi ruleze Far Cry 3 si Assassins Creed 3. pe ce setari? si ce rezolutie? vreau descriere la amn2 si vreau sa raspunda doar cei care cunosc si au jucat jocuriilebig grin

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

FAR CRY 3.

Minimum Specs

CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+ or equivalent dual-core
Video: Nvidia GTX8800/AMD Radeon HD2900 or equivalent 512MB DirectX 9c card
Memory: 4GB

Nu pot să îți spun cu exactitate cum va merge pe acea configurație, dar pot să îți dau opțiunea de a-ți face o parere cu sistemul meu pe care am terminat jocul.
ATHLON X3 3.30, HD 7850 2GB totul a mers pe ULTRA 30-70 FPS.

Assassin's Creed 3

Cerinţe de sistem
• Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 sau 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ sau mai bun
• RAM: 2 GB (4 GB recomandaţi)
• Placă video: 512 MB compatibilă cu DirectX 9.0 si Shader Model 4.0 sau mai bună (vezi lista de plăci video suportate)

Assasin's Creed 3 l-am jucat în silă, datorita poveștii impresionante si modul de combat. De ce în sila? Deoarece este cea mai proasta "factură" a celor de la UBISOFT in ultimii ei, de la CHAPTER 2 (Boston) jocul incepe sa se miște ORIBIL (20 FPS) datorită texturilor multiple si jocului prost optimizat. Ai nevoie de un procesor de ultimă clasă (i7) ca să il rulezi decent, deși nici atunci deoarece pe forumul UBISOFT s-a creeat un TOPIC în care sunt postate peste un milion de posturi din cauza acestei problema. ATENȚIE! 20 FPS-uri pe LOW au prezentat userii cu niște calculatoare FULGER! i7 / 16GB Ram / HD 7950. Dacă nu ai pretenție la jocuri si FPS-uri, recomand cu căldura AC3, povestea este superba!

Bafta multa! Sistemul tău este LOW-END, in jumătate de an nu vei mai putea rula nimic pe el.

| adrian120 explică (pentru Violente):

Si ce vrei sa zici prin low-end? nu este bun? sau?
inca nu mi-am cumparat placa video si placa de baza si memoria RAM recomandami tu ceva.dar nu preturi foarte mari..asa cat de cat sa fie mai bunbig grin daca te rog

| Violente a răspuns (pentru adrian120):

Spune-mi un BUGET. Suma pana la care poți face eforturi.

Pentru placa video 2, 5 maxim 3 milioane

Vrei doar placa video?

Nu placa video, placa de baza si memorie ram..rami am gasit la 60 de lei ddr3 1333, placa de baza din descrierea de mai sus la 160 lei si placa video din descriere ii 210 lei ..si de aia vreau eu palca video mai ieftina pentru ca trebuie sa cumpar si celelalte piese

Fii concret, de cati bani vrei sa iti recomand o placa video?

Maxim 250 lei

9 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Merge bine, la cerinte medii.
Bafta!

| LyonSsS a răspuns:

Aici http://ggames.ro/far-cry-3/ jos de tot, dupa review gasesti cerintele de sistem. Alea sunt cerinte minime, daca treci de ele iti merge ok! Spor la joc