| FloriiCrz a întrebat:

de unde iei texte de genul:ea:buna iubire
el:intre noi totul s-a terminat
ea: Dc? (incepe sa planga)
el:aahahahha ma faci sa rad. nu tiai dat seama ca mi-am batut joc de tine?
ea:nu te cred...pentru ca ceea ce ai simtit e adevarat :X
... el:crezi ce vrei eu am pe alta
ea: nu, nu te cred.nu poate fi adevarat
el:o sa iti dai seama cand o sa ne vezi impreuna
ea:nu vreau sa va vad impreuna.nu am sa reusesc
el:pleaca!
(ziua urmatoare fata merge la scuala si il vede cu o alta persoana)
ea:deci e adevarat ca ai pe alta sad?
el:da
ea:se vede ca de mine nu tea interesat niciodata nimic
el:ai dreptatewinking
(dupa o saptamana baiatul paraseste orasul pentru ca stia ca are o boala grava si nu vroia ca ea sa afle dupa ce s-a mutat doctorii i-a dat 1 saptamana de viata... vroia sa o vada pe iubirea lui macar o ultima data si se intoarce)
ea: ce cauti aici?
el:as vrea sa ating macar o ultima data buzele tale, sa iti simt parfumul dulce
(o saruta si pleaca. ea nu reuseste sa inteleaga comportamentul lui. dupa o saptamana primeste o scrisoare)
el:iubire scuze ca te'am facut sa suferi.am descoperit ca am o boala grava si am vrut sa ma uiti. dar am observat ca, cand mai vazut cu alta ti'am facut cu adevarat rau.Imi cer scuze pentru tot ce ti'am facut.nu ma astept sa ma ierti.cand am plecat am facut-o doar ca sa nu iti poti da seama de boala mea, dar apoi doctori mi'au dat doar 1 saptamana de viata dar aveam nevoie sa te vad sa te simt.nu suferi. uitama te rog cat mai curand si baga bine al cap cand am zis ca mi-am batut joc de tine era doar o minciuna eu pentru tine mi'as da viata nu o sa te uit niciodata si o sa am grija de acolo de sus din ceruri

ADIO IUBIREA VIETI MELE de pus pe facebook? am observat ca mai toata lumea are cate un text de genul asta si vreau si eu :-s

1 răspuns:
| cooldreams a răspuns:

Le gasesti pur si simplu pe google. Sau ti le poti insusi de pe alte pagini facebook, cum face toata lumea. Dar de ce nu compui tu singur/a?