| ClaudiuTicu a întrebat:

Buna dimineata! Joc metin2.ro si vreau sa va intreb evantaiul de vant toamna ( e cu paguba medie, la fel ca fms) unde pica? Si mai pica la lvl 46, ? Intrebam pentru ca am o samanca de lvl 46, m-am grabit la lvl in v2... Care e cel mai bun server de pe metin2.ro? Si trebuie sa-mi sterg caracterul meu de pe metin 2.ro,cum il sterg? Am pus codul special dar nu merge...trebuie sa pun semnul asta (¬ ) Acest semn care e scris in paranteza trebuie sa fie vertical si nu gasesc la tastatura e inainte de cifra 1.Cineva sa-mi raspunda la mesaj. Multumesc!

1 răspuns:
| AmXjKr a răspuns:

- Shaman :
* Evantai level 30 [Vant de toamna] : Arcasi Scorpion
--- Arcasi Scorpion ---
Localizare : Desert; Level : 48
*Clopot level 30 [ Clopot antic ] : Oameni Scorpion
--- Oameni Scorpion ---
Localizare : Desert; Level : 45

Cel mai bun servar de pe metin2ro, de obicei sunt ultimele deoarece sunt multi playeri de lv mic si gasesti iteme pentru lv-ul tau. De exemplu, pe Virgo, nimeni nu vinde o sabie de lv 5+9 la shop pentru ca mai mult de 80% au lv +70. Pentru a sterge caracterul, te loghezi pe site-ul oficial www.metin2.ro si te duci la datele utilizatorului si vezi ca pe undeva scrie "parola stergere caracter" sau ceva de genu. O tii minte sau o scrii pe foaie, te loghezi in clientul metin2ro si stergi caracterul respectiv. Cat despre acel semn, stiu ca trebuie sa schimbi tastatura in alta limba, dar nu stiu in ce limba.