Daca se ardea placa video avea monitorul negru si nu mai vedea nimic.
Reinstaleaza windows-ul si ia ultimele update-uri de la placa video.
Faza cu ecranul albastru e BSOD si cand il primesti iti spune si din ce motiv ai patit asta.
Problema mai poate fi si de la monitor, poate l-ai stricat, poate e vechi.
@radurex25 De ce sa treaca pe x32bits daca procesorul lui are suport de x64bits?
Din pacate ti s-a ars placa video. Muta pe video on board vezi cum face. Daca n-ai onboard te duci la un prieten si ceri o placa video oarecare pe PCI-E x16 presupun si testezi. Bafta!
Vezi sa nu ai calc in 32 biti.Dac da,trebuie formatat(din ce ai zis, nu ai instalat prea multe, deci nu o sa fie greu de recuperat) si incearca sa instalezi win 7 in 32 biti
bafta
Nu mi s-a ars placa video.E luata de 2 saptamani si am probato al cineva si merge foarte bine palca video.Alta este problema, mi s-a mai intamplat si am rezolvat dar nu mai stiu cum.
Placa video nu s-a ars.Nu are mai mult de 2 saptamani si nici macar nu am supuso la teste.Nu am apucat sa joc decat TDU 5-10minute cu ea.Am testat-o si la niste prieteni si merge perfect.Alta trebuie sa fie problema, dar nu-mi dau seama care.Plus ca la banii care i-am dat pe placa asta nu avea cum sa se strice asa repede din nimic.
Da, faza naspa e ca asa face pe 2 calculatoare diferite de al meu.
Si nu pot reinstala windowsu decat de la alt calculator, deoarece aici nu imi citeste dvd-ul in bios de cand s-a intamplat treaba asta.
Va rog ajutati-ma, trebuie sa stiu sigur daca are ceva grav ca altfel trebuie sa o dau in garantie taman in Norvegia si o sa dureze foarte mult.
Am reusit sa-mi repaer singur placa video pana la urma, am dezmembrat-o...era chipul putin mutat din vina supraincalzirii.