| Dominatorro a întrebat:

Doresc sa achizitionez o unitate si am un buget de 2000 de lei.
Din cate am inteles am de ales dintre i3 si un procesor de la amd, am inteles ca procsoarele de la amd sunt mai bune pentru gaming si mai ieftine dar ca se incalzesc extrem de repede.Iar mai apoi nu stiu ce placa video sa cumpar.

Cine stie daca i3 este mai bun decat un procesor la acelasi pret de la amd si poate sa argumenteze primeste fundahappy

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

I3 e cu MULT mai rece, mai economic, performanta foarte buna, fata de AMD gasesti placi de baza decente la preturi mai mici, conteaza mai putin sa ai memorii cu latente mici si timinguri mari. Crede-ma ca am citit zeci de review-uri in vara trecuta, cind am trecut de pe AMD pe Intel si aveam cam aceeasi dilema ca tine, chiar daca bugetul aproape dublu si asta pentru upgrade partial. Intr-un final, am economisit aproape jumate' din buget si stau si mult mai chill decit as fi stat pe AMD (eu am si SSD in sistem si la AMD erau probleme de chipset care faceau ssd-urile sa mearga mult mai nasol decit ar fi trebuit). Uite ce mi-as lua eu acum de 2000 RON daca ar fi sa iau unitatea de la A la Z: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/672986/

0 răspunsuri: