| Kidd4Kiddutza a întrebat:

Eu joc un joc. Se numeste Club Penguin. Poate ati auzit de el.De un an incerc sa ma fac Membership. Am gasit programul asta Club Penguin Membership Generator. L-am downloadat dar imi trebuie o parola. Pe un fisier txt. scrie: Password. Il deschid si imi apare un link dupa care trebuie sa downloadez parola. Am incercat dar de fiecare data ca sa downladez trebuie "Complete a Quick Survey to Continue" si imi arata o lista "Survery List" in care scrie:
"Ia testul IQ si afla cat de destept esti"
"Get your mobile ringhtones"
"Enter your mobile number to get he xray scanner on your mobile"
"Cum inteligent esti? Găsiți IQ-ul dvs!"
"Răspunde la întrebări şi poţi câştiga un premiu."
Nu mai stiu ce sa mai fac site-ul cu pricina este : http://filesmy.com/file/03DQ92
Si programul l-am downloadat de pe: mediafire.com/? sqg1g4xp4hqtekf
Daca reusiti voi dati-mi si mie parola va multumesc!

2 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Acele programe sunt virusuri. Ai grija. Dupa ce ca te viruseaza iti mai cere si bani pe survey-urile alea. Am jucat si eu ClubPenguin, e pe miniclip. E frumos dar mai bine joaca normal si daca vrei asa mult cumparati un gold dar e cam scump am vazut. Programul ala nu merge si orice tip de program care iti cere survey. Sunt doar programe destinate scaming-ului. Te trezesti cu parolele furate. Hai noroc. Ai grija ce descarci happy

| RazvanIlie a răspuns:

In primul rand este o pacaleala sati ia banii.In al doilea rand nu exista un asemenea program.Sunt de obicei virusi care nu se vad. Funda?