anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri mi-am luat un router dlink di-600 de la flanco l-am adus acasa, am bagat cd-ul de instalre am urmat toti pasii(in care trebuia sa conectez cablurile la router) si dupa ce am ajuns acolo la sursa de interent, si am ales sursa mea, am asteptat sa se verifice daca este corecta. Si in timp ce asteptam mi s-a blocat, si cum mi s-a blocat am inchis instalarea, si am reincercat din nou, dar cand am ajuns la pasula acela unde trebuie sa bag cablul de internet, cel gri (in care ti se spune la instalare ca trebuie sa se aprinda beculetul cu pamantul ) si am dat "inainte" spre urmatorul pas, mi-a aparut un mesaj care zicea asa: "imposibil de detectaT routerul-(si spunea mai jos)asigurativa ca: 1.routerul este alimentat cu o sursa de energie si ca becul led este aprins(asa era)
2.asigurati-va ca routerul dumneavoastra este routerul DIR-600 (cea ce era adevarat), va rog ajutati-ma promit ca voi fi si eu de ajutor cand ve-ti avea nevoie. Poate sa nu mai imi citeasca acum routerul deoarece mi sa instalat prima oara cand mi s-a blocat? VA IMPLOR, AJUTATI-MA!

4 răspunsuri:
| tzanu a răspuns:

Dezinstaleaza si mai incearca o data mai atent, poate ai gresit undeva. daca crezi ca ai instalat corect, ai aici o pagina care te ajuta.vezi ca trebuie setat provider-ul din router.succes http://reviews.magiccomputers.ro/router-wireless-d-link-dir600/

| ccristi2297 a răspuns (pentru tzanu):

Da dar asta este problema ca nu stiu unde mi sa instlat si nu il gasesc. Imi poti lasa un id de messenger?

| tzanu a răspuns (pentru ccristi2297):

Unutanu

| ccristi2297 a răspuns:

Da dar nu gasesc fisierul asta este problema