Cred ca am repetat acest raspuns de vreo 10 ori (ar trebui dau copy/paste). Nimeni nu-i asa prost sa dea un cont decat daca : 1-e prost si n-are ce face cu banii 2-citeste numarul 1.
Da iti da, te duci la bila iti cumperi un animal si animalutul iti da codul
Exact WindRouge!+Care vrea cod webkinz sa se duca frumos la magazin sa isi ia un animal! Am vazut ca furati si din magazin coduri! Sunteti penibili! Eu am cautat atata timp sa imi iau un peste numai ca la toate erau luat-o codurile! adica voi va jucati, lasati jucariile si dupa cei care vor cu adevarat webkinz si pentru jucarie! eu a trebuit sa merg pana la carrefour(e foarte departe de mine-bacau) unde erau codurile ca erau vanzatoarele langa iar bila kaufland rompetrom si plus nu mai aveau coduri! de ce? oare?! Apropo cei care vor webkinz gratuit sa imi dea un mail dar sa nu mai vad o intrebare/raspuns gen imi dati cod webkinz sau astea!
Am eu un cod, dar e folosit... Dar poti sa intri pe webkinzromania.ro acolo sunt concursuri zilnice si poti castiga ca premiu UN COD WEBKINZ NEFOLOSIT sau sa trimiti ceva la revista webkinz(tot de pe site-ul ala) si se trsge la sort si poti castiga un cod webkinz.
WEBKINZ_9696 întreabă:
Andreea_9030 întreabă: