| zagron123 a întrebat:

imi puteti spune o lista de jocuri online care nu trebuie downloadate? Jocuri internationale ca de exemplu jocuri de genul lui Farmerara si ZooMumba cele mai populare jocuri cam jocuri de genul acesta vreau! Jocurile doresc sa fie si/doar de baieti! As vrea o lista si cu jocuri downloadate mai premis: METIN2! Imi puteti spune va rog si o lista cu metine frumoase sa nu fie de genul : Metin2 ro care se creste greu, dar nici un metin prea sofisticat pentru multe calculatoare de genul: Metin2Hammer! As dori metine cat mai noi daca ati putea din 2012 create sau 2011 luna decembrie! Cu alte cuvinte metine noi noute create! Se pot acepta si metinele mai vechi de 1an de zile sau de mai multi ani, doar ca acel metin sa fie restartat iar toate conturile sa fiu banate, pentru a putea sa fiu in top cu primi10 playeri daca ma pun pe joc! Dau funda daca respectati toate regulile care le-am scris si daca sunt interesante unele!
Fundaaaaa+ Vot + raspunsuri la intrebarile voastre care nu le stiti! Dati-mi pm la adresa de messenger: rusmihai00@yahoo.com!

1 răspuns:
| DaaniiXd a răspuns:

Hmmm Transformice,Ninja pockie, Lady popular, Webkinz cam atatea stiu... Sper ca ti'am fost de folos :p Funda?hee hee