| BloodyHuman a întrebat:

Imi puteti spune si mie cum scap de lag in fifa12. Deci merge bine 10-20 min apoi incepe lagul.Am incercat: Incearca sa intri in folderul jocului (FIFA 2012) >---- "Game" >------ >"fifasetup"----- si ai aici o iconita >"fifaconfig"------- intri pe ea si dai la "Game Settings" apoi "Display Configuration" urmand ca aici sa modifici la "Resolution" (o dai mai mica poate chiar cea mai mica 800x600) si la "Rendering Quality" unde bifezi ori "Low" ori "Medium" (incearca cu Medium prima data si daca face tot asa poti da la Low) apoi dai "OK" si asta a fost.
Am luat si niste programe care se pare ca nu mergbig grin3Doverrider si optimizer. Deci ce as putea sa fac? Fifa 09 merge bine gta sa ee 11 merge bine metin merge bine intru pe ch1 map1 cu doua conturi si merge bine dar cu asta nu stiu ce e. Funda plsss ca nu stiu ce sa mai fac!

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Foarte simplu! Timp de 10-20 de minute, calculatorul este aerisit corespunzator. Daca ai laptop, trepuie sa-l pui pe o carte pentru a se aerisi, daca ai PC, trebuie sa-ti iei un ventilator mai performant.

3 răspunsuri:
| BloodyHuman explică:

Am laptop!

| BloodyHuman explică:

Ms pretinas mersi mersi mersi merge :X :X big grin.In sfarsit am gasit solutia!big grin

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru BloodyHuman):

Ca sa pot vedea ce spui tu, de acum apasa pe butonul "Raspunde" de sub raspunsul meu.