Pe multiplayer e clar ca daca nu ai modul herobrine a pus un player cacaturile alea si pe singleplayer sa stii ca aia era o vrajitoare.
Ori ai halucinati, ori ai modul herobrine, ori exista herobrine!
Dar mai degraba ai tu halucinati!
Tu esti surd? Daca jucam pe multiplayer si pe survival si aparea si la mine si prietenului meu si cum sa aiba server de 2 min mod herobrine ca doar nu se baga automat
Clar ai halucinati!
Avand in vedere faptul ca nu ai avut mod-uri si asa ceva nu exista, pur si simplu minti.
Macar daca adaugai niste poze te mai credea lumea, insa eu nu te-as crede fiindca asa ceva nu poate exista din mai multe motive:
1. Din moment ce nu exista nici un video pe YouTube cu asa ceva sau discutii pe Reddit/MinecraftForums, de ce primul care ar descoperi asa ceva ar fi un roman?
2. Doar uitandu-te printre coduri, nu exista nimic care sa arunce gunpowder.
Singurul lucru la care apare sunt drop-urile, craft-urile si ingredient pentru splash potion.
Tare minciuna dar cu mine nu tine.
Da iti arat poza!?
N-ai decat sa o arati.
Da cum o pun?
:/
Pai intri pe imageShack.com sau pe Imgur.com, iti faci un cont si apesi pe butonul "Upload", alegi imaginea pe care ai dorit sa mi-o arati, copii sectiunea care zice "Direct Link" si ii dai paste aici.
Eu ma? Cum cu optifine am dat zoom pe el
Posibil sa fie Herobrine... cauta pe net;) Sper ca ti-am fost de ajutor! Si eu vreau sa ma apuc de serii de Minecraft, asa ca ti-as fi recunoscator daca ai da un like aici : https://www.facebook.com/pages/Green-Eagle/198657446993144?bookmark_t=page si un share ca sa dea si prietenii tai :) Bafta :)
Praschiv_Marius_Gabriel_1976 întreabă: