Stiu problema... eu acum o confrunt cu the-west-ul... eu si var-miu am jucat si acum am ban acum incerc sa-l conving pe admin printr-o metoda foarte simpla:
1. I-am intrebat de ce am luat ban-ul (chiar daca-i evident)
2. Cand imi spun de multi-cont ii intreb ce dovezi au
3. Dovezile pot fi urmatoarele:
* tu te-ai logat in acelasi timp cu 2-3 conturi si au aparut probleme (din aceasta problema te scoti cu 2-3 minciuni cel putin asta incerc acum eu sa fac in cazule meu)
*te-ai ajutat intre 2 conturi ( din aceasta situatie poti iesi doar daca spui ca cica cineva ti-o spart contul si te-o "ajutat" pe celalalt intentionat ca sa iei ban - dar trebuie sa ai noroc sa ai un admin mai fraier)
* te-ai laudat tu prin mesaje/chat pe joc ca ai mai multe conturi (din asta nu mai poti iesi)
4. Dupa ce iti spune dovada/dovezile poti da scapa doar daca aduci argumente prin care sa reiasa ca dovezile sunt false!
5. Iar daca adminul o tine tot pe al lui faci ca mine si te adresezi superiorului adminului.
Sper sa-ti fie de folos dar daca as cunoaste jocul ti-as putea ajuta mai mult... cred
Iti multumesc de raspuns...Acum mi-am dat seama cum ma "ajutam" si din cauza ca m-am logat in acelasi timp(eu+sora mea).Ok.Merci mult
Nu ai pentru ce ca sa nascoceasc aceasta cale mi-o trebuit 2 zile de gandire + idei de la prieteni
Buna si eu am fost banata si incerc metoda lui Robieski sper sa imi fie de folos mersi :*
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: