Nu înțeleg ce îmi ceri … sunt cam afon!
Ce componente are pc-ul tau?
Chiar nu înțeleg. este un laptop Lenovo din 2023
Wind 11
Hai sa-ti zic o gluma care te caracterizeaza exact:
merge un barbat in Ikeea sa cumpere o mobila, se uit ce se uita apoi ii cere ajutorul unuia care lucra acolo:
D-le nu te supara crezi ca ar incape mobila asta in masina mea so pot duce acasa?
Muncitorul: -dar ce masina aveti?
-albastra
Muncitorul: - atunci nu incape!
Tu esti cel cu mobila...
Păi băi deșteptule nu mă pricep, nu cunosc limbajul ăsta, ce vrei?
Dacă te crezi atât de inteligent, deșteptule, explică pe înțelesul meu al afonilor ce fac pentru joc, desteptule
Cum sa te ajut daca nu stiu ce componente are laptopul tau? Nimeni nu poate ca nu e clarvazator!
Spune ce naiba sunt componentele și la ce te referi
Ce procesor are cu toate numerele ce se vad acolo asa trebuie sa zici, apoi cati rami, si ce placa video are!
Astea sunt cele mai importante componente ca asa se cheama ale laptopului/pc-ului!
Dupa ce zici astea mai vb!
Parcă trebuie să fie undeva toate astea în laptop caut la setări. asta știi. unde?, fac poză și îți trimit
17,3 zoll, Intel core TM, i3, 1215U, 6 Kerne, 4, 40 Gz, 16 GB DDR4, 1000 GB SSD, Intel UHD, windows 11 prof…. Mai trebuie ceva?
Nup! Ai un laptop foarte slab! de aceea nu merge! Intri in joc la setari si schimbi totul la minim si atunci va merge poate...
Cum? Ar fi bine să îmi arăți printr-o filmare … nu înțeleg totul este în germana
Doru Fanuta id Facebook. poate imi explici cu mai bine pe messenger
Imi pare rau dar mai mult de atat nu pot face pentru tine, poate gasesti un prieten/cunoscut care iti va seta jocul la setari minime atat trebuie sa retii!