| Constantin902105 a întrebat:

Buna.M-ar putea ajuta cineva? Am gmail care e stricat in sensul ca mi-a disparut contul de epic si steam pe care il aveam conectat.La steam imi arata ca ar exista un cont dar zice ca nu exista, am nevoie de ajutor. Banuiesc ca si la alte platforme de jocuri pe care le detin mi s-o intamplat asta.Eu folosesc contul google des si nu cred ca o fost furat ca am conturi securizate bine

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Atunci din pacate acele 2 conturi ti-au fost furate si au schimbat adresa de email de aceea nu o mai recunoaste pe a ta! Intra pe site-ul lor, clic pe Contact, ia legatura cu ei si spune-le ce s-a intamplat, ai sanse mari sa-ti recuperezi contul! Si eu am avut conturi furate si mi le-am recuperat asa! Daca nu stii deloc engleza, sa ai inca un browser deschis cu google translate pregatit... Bafta!

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai mai intai asigura-te ca contul google functioneaza fara probleme si ca nu este inchis, ca de aceea ti-au disparut acele conturi ca erai logat la ele cu contul google!
Fa contul google sa mearga apoi iti refaci toate conturile!

| Constantin902105 explică (pentru lpavel):

Buna ziua.contul este activ si merge fara probleme pentru cal utilizez des dar nu stiu din ce motiv doar la aceste doua platforme de joc nu ma mai lasa sa ma reconctez

| lpavel a răspuns (pentru Constantin902105):

Atunci din pacate acele 2 conturi ti-au fost furate si au schimbat adresa de email de aceea nu o mai recunoaste pe a ta! Intra pe site-ul lor, clic pe Contact, ia legatura cu ei si spune-le ce s-a intamplat, ai sanse mari sa-ti recuperezi contul! Si eu am avut conturi furate si mi le-am recuperat asa! Daca nu stii deloc engleza, sa ai inca un browser deschis cu google translate pregatit... Bafta!