| mariuka29_5827 a întrebat:

Ma cheama Maria! Va rog din tot sufletul meu aveti coduri sau conturi webkinz care nu va mai trebuiesc? Va rog din tot sufletul imi doresc un webkinz de acum 3 ani dar mama nu are bani sa imi cumpere si mie! Va rog!sad

Răspuns Câştigător
| biby_4031 a răspuns:

Username loly_bubu parola 45684638klmn

13 răspunsuri:
| CuRcUbEuLuIwEbKiNz a răspuns:

Oh te rog dc nu te duci la magazinele care vand webkinz notezi pe palam codul si gata poveste WTF?

| mariuka29_5827 explică:

Pentru ca nu sunt hoata de aia! aa si apreciez efortul "biby" dar sa stii ca nu a mers nici usernameul nici parola sad

| priete a răspuns:

Uite,si eu am aceeasi problema te inteleg
insa mi-am luat un mazin hamster si fac bai si iar si iar si iar...in fineinsa sambata care vine dupa asta este ziua prieteei mele si vreau un mazin hamster o sa ii iau si pentru ca economisesc imi iau si eu daca nu a avut bani mama ta cum ti-o luat caiete televizor si calculator mincinoaso?
mintiti unii romani sunt prosti precum tu iar altii destepti precum curcubeul! Pace mincinoaso

Auzi mha! asta cu "priete" daca nu sti sa vorbesti frumos te rog eu sa nu mai raspunzi! si nu cred ca eu tiam adus la adresa ta asemenea cuvinte! si nu am calculator desta mare nu stiu cum si nu stiu cum eu stau la tara si am un calculator maistricat un pic! e o crima? asa ca daca am si eu un calculator mai stricat asta nu inseamna ca sunt o mincinoasa! ai grija cum vorbesti! ai auzit? asta inseamna ca nu ai cei 7 ani de acasa! sau pic de educatie!

| priete a răspuns:

Dar tu ai cei 7 ani de acasa? sa cersesti pe net ca o proasta ce dumezeule mare? ia-ti un dietatetor si cu ala faci ce vrei bai **** in ploaie ce estibig grin. uite,o sa vorbesc mai frumos de data asta, ar, sa zicem ca primesti 3 lei in fine pe zi in fine ii economisesti draga sau o sa descoperi nu iti arat eu un site i care castigi oricum nu imi pasa ca n-ai bani de laptop oare ai avut hai ca un laptopo costa cateva milioane si sa fim seriosi apropo la webkinz bucura-te cu ce ai si eu nu am webkinzfac dar nu ma plang cersetoare proasta

| Alëxąndŕą a răspuns:

Ia nu va luati de biata fata stiu cum ie de fapt chiar nu stiu, dar daca vrei poate iti dau un cont sau cod nefolosit, dar te rog nu te mai umili, dar daca ti-l dau nu nu sa nu il dai pe net ti-l dau pe mess id sakura_shinoby scuze, dar ti-l dau doar pe mess. happy

Cu drag Alexandra

| CuRcUbEuLuIwEbKiNz a răspuns:

Buna sa nu ajungem sa ne certam poate dupa ce ma plictisesc eu de webkinz til dau pe al meu!
ma rog dar asta e intrevbarea mea :cum sa fi hoata cand poti fi cersetoare nu?

| priete a răspuns:

Uite mariuka vroiam sa-ti spun ca ai dat pe acest site intrebari despre acest subiec foarte insistent! Dar este o chestie...pe un site, in fiecare luni este un concurss! bun.atunci pe site apare un cod secret deci sa nu te mai aud ca cersesti ca bani ai avut sa iti iei laptop si educatie ca scrii prea frumos dar ar fi bine sa nu mai cersesti ca sa nu iti strici educatia ca cersitul e un pacat de moarte! iti zic eu ti-am dat toate detaliile dar sa nu te vad ca tu cersesti dupa mazin hamster sa zum clar? pace!

Mha priete te rog ru frumos sa ma lasi in pace!

| priete a răspuns:

Sa stii ca ai dreptate webkinz e destul de scump dar ai eu am fost asa la inceput dar, de ziua mea mi-au luat webkinzul am fost foarte fericita dar nu mi-ar conveni sa dea parintii mei bani sa te joc tu nu ar fi corect ca si parintii mei muncesc destul de mult si ti-a dat nu stiu cine cod si sa nu mai cersesti ca nu e frumos e bine asa ca ai pus nu stiu cate intrebari si nu spune nimic rau despre mine ca eu nu cersesc bie sa nu imi spui mie sa te las in pace lasa-ne pe noi cu cersitul tau clar?

| priete a răspuns:

Sa o sugi tampito cu tot cu par

| Alëxąndŕą a răspuns:

Iar? ma piertre tu esti un needucat s-a inteles auzi ia nu te mai fofili ca nu esti mai cu mott hai marsi si lasa fata in pace

| priete a răspuns:

Da ma enerveaza ca i-ati spus ca ii dati conturi si parola dar ea cere incontinuu m-am saturat are si ea si eu si tu lucruri mai importante decat wbkz, invatatura! Eu am un cncurs testare de clasa a 4 a si sper sa trec ca am dat testul azi si exista lucruri mai importante mai fiti baieti mari ca trebuie sa invatam ce dracu?