| deutza16 a întrebat:

Ma joc WolfQuest si cineva mi-a spus ca poti face pui pe multipayer (eu am spus ca nu cred ) imi spuneti va rog dca e adevarat sau nu, si daca e adevarat cum pot sa fac. FUNDA pentru cel mai bun raspuns kiss

Răspuns Câştigător
| Slolly a răspuns:

Nu, nu se pot face decat in single player, in multiplayer sunt membri carora le place sa joace real... 2 adulti parteneri si restul pui fictiv. Eu am avut o astfel de familiehappy Daca vrei sa joci asa intri la un server zici "I'm a pup and i need a mummy" si se va decide cineva sa te adoptewinking

| YonikaBilibika a răspuns (pentru Slolly):

Imi explici si mie mai bine? Vreau sa fac pui si sa fac nu stiu ce misiuni puppy dog eyes

| deutza16 explică (pentru YonikaBilibika):

Pai trebuie sa te duci prin toate cercurile alea rosi cu lupi pana gaseti unu la care te lasa sa spui lucruri de genul,, I like you,,,, let form a pack,, etc, si dupa ce ii tot spui chesti din astea se salveaza si te duce in alt loc, si pe harta spatice cu verde sunt culcusuri si trebuie sa iti alegi unu, apoi o sa faci pui si o sa trebuiasa sa ii protejezi, si apoi la sfarsit va trebui sa ii duci intr-un loc, dar sa ineaca daca merg singuri in apa sau daca ii ti in apa prea mult, si o sa vina un vultura ca sa ii ea si mai multe happy sper ca te-am ajutat, succes happy

| Ioana_Sorina_1990 a răspuns (pentru Slolly):

Cum pot descarca? cum imi pot face o familie? cum pot avea pui? ma ajuta cineva?

| iuliiulia a răspuns (pentru Ioana_Sorina_1990):

Pai trebuie sa intri pe site adica ''Wolf Quest'' si ca sa faci o familie trebuie sa de duci la lupi si tot asa pana o sa-ti apara :'' i like you'', ''Hello!'' si ''let's start a pack'' si ca sa fci pui trebuie sa te duci la un culcus si asa faci pui. Sper ca te-am ajutat happy happy

| matei200 a răspuns (pentru YonikaBilibika):

Cine imi da un contWolfQuest?

16 răspunsuri:
| danielcherestesbosu a răspuns:

Care-mi face un cont pe wolf quest va rog eu nu pot face

| deutza16 explică (pentru danielcherestesbosu):

Poti sa faci doar ca contul ti se va activa doar dupa cateva zile happy eu nu am incercat dar poate este pe youtube ceva video care iti arata, dar la ce parte nu te descurci?

| danielcherestesbosu a răspuns (pentru deutza16):

Jos ultimul nu stiu ce sa sriu

| danielcherestesbosu a răspuns (pentru deutza16):

Jos ultimul nu stiu ce sa scriu

| deutza16 explică (pentru danielcherestesbosu):

Pai practic e o intrebare despre joc ca sa fie siguri happy pai poti sa o traduci pe google daca nu sti ce inseamnahappy sau scrie aici si iti spun eu ce trebuie sa scrii

| matei200 a răspuns:

Si eu ma joc WolfQuest si sunt un lup mascul am o partenera si nu stiu cum sa fac ca sa aiba pui ajutati-ma.

| Frony a răspuns:

Stiu eu ce sa scrii la ultima intrebare cine vr id:cata_jr_94

| iuliiulia a răspuns (pentru Frony):

Imi zici si mie? plz

| bogdanvalentino a răspuns (pentru Frony):

Ce trebuie sa sctii plizzz zi-mi si mie

| matei200 a răspuns (pentru bogdanvalentino):

Nu stiu ca eu nu am cont

| bogdanvalentino a răspuns:

Ce trebuie sa scrii la ulptima intrebatre la wolfquest?