Ai nevoie de o placa video compatibila DirectX 11. Iti recomand, acum de Black Friday, sa iti cumperi o placa video noua. Minim GTX 750 TI sau R7 360.
P.s am laptop... si nu prea stiu sa aleg placi video la el
Din pacate iti trebuie alt laptop. Dar de curiozitate, ce placa video ai?
De ce sa imi trebuiasca alt laptop? nVIDIA geforce g105m... eu nu inteleg nimic... nu as putea cumpara alta placa video?
Placile video la laptop, de obicei, sunt lipite pe placa de baza. Placa de baza face cam tot laptop-ul si nu o poti schimba decat cu una asemanatoare.
Pe scurt, nu poti schimba placa video la laptop.
Pai daca o sa il vand nu cred ca o sa iau mai mult de 8-9 milioane pe el...nu stiu ce as putea sa iau pe banii astia...
De Black Friday sigur gasesti ceva pe la 1500 lei care sa fie de 3-4 ori mai bun de ce ai tu acum dar oricum 800-900 lei nu o sa primesti pe laptop-ul tau.
Ce parere ai de acest laptop, stiu nu e nou dar merita incercat https://www.olx.ro/oferta/laptop-gaming-asus-g53sx-ID7mMWO.html#0ca188965b; promoted
E cam vechi si a spus ca HDD are 2 sectoare BAD, ceea ce inseamna ca trebuie schimbat Hard Disk-ul. Consider ca nu merita.
Asta este din cauza placi video iti trebuie o placa video mai buna sper ca ti-am fost de ajutor! funda?