Http://www.appsapk.com/? s=talking+tom sau google play, http://www.cell11.com/mobile_apps/android-apps/android-1.html
Am intrat pe Goolgle play sa cand sa dau sa descar apare o casuta si scrie ca nu am accesat magazinul Google Play si inca ceva... Ce sa fac ca sa pot sa il descarc?
Pai se poate ca jocul sa fie pe banii.Sau se poate sa trebuiasca sa te loghezi cu contul de google. Celelalte doua site-uri is pentru download apk(formatul jocurilor, aplicatiilor etc)si simplu dupa ce ai descarcat apk-ul il copiezi in telefon cu cablul de date si il instalezi.
Aa! si am uitat sa iti spun, google play merge numai accesat de pe telefon ca sa descarci prin aplicatia preinstalata in telefonul tau numita bineinteles google play.
Sunt conectata cu contul Google si am ale un joc gratis. Spune ca nu am accesat Magazinul Google Play din dispozitivul meu...Ce este acela?
Aaaa.......Eu nu am internet pe telefon.
Nu este problema acele doua site-uri is pentru download pe pc.Si sa iti vand un pont poti sa scrii in engleza:android games apk sau download apk games cautari de genul si sa mai cauti tu dupa alte site-uri.