anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna mi-am luat anul trecut in 2012 de Black Friday un PS3 super slim cu 12 GB, la 699 ron credeti ca a meritat?
Ca mie teama ca am auzit ceva zvonuri pe net cum ca ar aparea PS4.

Multumesc mult de ajutor si astetp parerile voastre!

6 răspunsuri:
| macktk a răspuns:

Normal ca o sa apara PS 4. La fel cum au anuntat si cei de la Xbox noul 720. La banii aia, poti spune saru'mana.winking A fost pomana, sa nu iti para rau. Modeaz-o daca nu e modata si "Ride it". Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru macktk):

M-am uitat imediat dupa ce a trecut Black Friday-ul si de atuncea pana acum vad e la 1049, 90 ron tot acelasi model.
Chiestea e ca mi-e frica o sa apara iar jocurile pe PS4 si o trebuiasaca sa i-mi iau PS4 firar.
Ma enerveaza ca le schimba asa de repede din an in an ca si placile video, alea nenorocite de calculatoare.
Am impresia ca e ceva necurat la mijloc.
Trebuie de fiecare data cel care cumpara sa dea alti si alti bani ca trebee sa apare ceva nou imediat batal pusca.
Eu am suspiciunea si cred ca istia de care fac jocuri is mana in mana cu istia care produc consolele si pisele de calculatoare.
E exact ca si cu rahatu chinezesc.

| macktk a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai e normal mosule, toti sunt legati intre ei. In primul rand cand apare un joc nou, are anumite cerinte, si de aceea apar placile video, cat despre console, jocurile se fac mai usor, pentru ca folosesc antialiasing putin... si sunt in general dedicate pentru console. Daca o sa apara Ps4, jocurile nu or sa apara pe banda... o sa dureze un an cel putin sa apara 2, 3 jocuri, asa ca de acum inca 2 ani cel putin, ps3-ul o sa primeze. Belive me. Iar cu placile video, crede-ma ca te joci cu o placa video buna de acum 2 ani orice joc pana in prezent in full graphics, problema apare la rezolutiile mari, in rest, pe un monitor de 19", nu o sa ai probleme. Toate bune.

anonim_4396

Bine mah tatae!

| macktk a răspuns:

Am spus mosule cu sensul de intelept, e un apelativ. big grin Nu cu sensul de batran, ca nu am de unde sa stiu ce varsta ai.

anonim_4396

laughing ok bro...