Revin si eu!...Da, merita sa il iei la 700 lei dar mai bine iti luai Xbox 360.Vinde-l repede cu 1000 lei si cumparati un xbox Slim.
Ma sa stii ca mai mult pentru controller las vinde. Ca am mai auzit ceva zvonuri pe forumuri, ca la ila de la Xbox nu ati transpira mana si incolo si incoace si asa mai departe. Da totusi mie unu mi se par ca jocurile ''only'' on PS3 sunt mult mai faine decat cele only on Xbox360.
Nu stiu da eu sincer is obsedat de God of War si mai ales 3-ule. M-am uitat o saptamana in continuu la walkthrow-urile de la el pe Youtube, is obsedat de graficare care avea si tot ce sa...
La Xbox nici nu prea am idei ce jocuri misto as putea sa ma joc decat seriile de la Assassin's Creed.
Si sa fac o, ( jocurile mele preferate care le-as juca cred ca nonstop pentru console sunt: God of War toate dar mai ales 3-ule, Dante's Inferno, Assassin's Creed ultimele 2 noi, Kane & Lich si COD toate astea noi aparute recent.
Sa stii ca si Xboxul care exclusivitati bune, dar sunt bazate mult pe Shootere gen Halo si Gears of War. Xboxul are aceeasi jocuri ca PS3 doar ca cateva sunt exclusivitati. Pune-te pe Far Cry 3, COD BO 2, Hitman 5. Mie sincer nu imi place cum arata controllerul de la PS3...e pur si simplu asa normal
Probail da, dezavantajul la controller-ul de la Xbox e ca se duc repede bateriile daca joci ca obsedatu pe un joc la care nu poti sa nu ai dai capatu si atunci si pe urma du-te ia altele si tot asa.
Asta e dupa parerea mea chiestea cea mai naspa si la treba la shooter cred ca as putea sa mai i-mi strang niste banuti si sa i-mi iau un Eagle Eye Playstation 3 adaptor pentru mouse, tastatura.
http://www.modchip-land.com/......atura.html
Mai bine ramai cu Controllerul.Deageaba e consola sa te joci linistit in pat cu Controllerul nu cu mouse si tastatura si faza cu bateriile de la maneta de xbox nu e adevarata.Eu m-am jucat cu 2 baterii Duracell 2 Luni si ma jucam 2-4 ore pe zi. Daca ai baterii bune poate sa te tina si de 7x decat decat PS3-ul.
Din cate am citit eu pe net mi-a dat de inteles ca Xbox-ul e mai mult pentru jocurile online, pentru platforme si pentru vorbit pe net cu prietenii.
Pacat ca nu prea ne impacam cu gusturile si ideiile .
stiu... odata ce ai Xbox este hater PS3 si odata ce ai PS3 esti hater Xbox.Cam asa merge.Si la Apple si Samsung e la fel.
Probabil ca o fi asa da nu pot sa zic acum ca Xbox-ul e naspa, cred ca dupa cate am vazut pe net singura chiestie ar fi controller-ul ila batal vina sal bata .
Si in legatura cu telefonia mobila eu am fost si sunt fanPRO SonyEricsson.
Acuma nu mai i-mi trebuie decat unu simplu sa pot vorbii de pe el si atat.
Daca chiar iti place controllerul cumparati un adaptor Usb pentru PS3 si leaga la el un cotroller xbox(pentru ca exista controller cu USB) poate merge...cu telefonul sunt ca si tine, anul trecut mi-am luat un iPhone 4a si m-am plictisi lt repede.atunci am zis ca nu imi mai iau niciodata un telefon nou pentru ca nu merita sa dai atatia bani degeaba.
Aha pai nu stiu da sincer nu am vazut pana acum asa ceva, prima oar aud de la tine ca nu prea is pas in pas cu gamingul si cu...
Apropo tu ce TV ai, poti sa im-i spui si eu ma gandesc sa achizitionez unul bun pentru consola, pentru filme si muzica.Si zi-mi daca ai si cablu HDMI si daca e vreo diferenta cu sau fara ila legat la consola.
Eu am doua Lg-uri full Hd nu stiu ce model.Cu Hdmi fara el...nu vad diferente de grafica. Daca ai Hdmi se vede mai bine meniul.Atat! Cel putin la xbox.
anonim_4396 întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: