| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

Buna, pe Steam este jocul Vasilisa and baba yaga, ce program sa instalez sa îl pot juca daca nu merge pe Nvidia? As vrea sa îl joc și nu știu cum să procedez

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Aha, sa inteleg ca tu joci jocurile in geforce now de la nVIDIA?
Pai asa trebuia sa intrebi, de aceea nu te intelege nimeni...
Intrebarea ta trebuia sa sune asa: Ce platforme de gaming in cloud mai exista ca am cumparat un joc de pe steam iar in geforce now nu exista!
Raspunsul meu ar fi sa cauti in steam de unde ai cumparat jocul si vezi la descriere pentru ce platforme de gaming in cloud exista acel joc, noi nu avem de unde stii asta!
Dar daca vrei iti dau o lista dar sa stii ca si la alea trebuie sa platesti abonament altfel nu te vei putea juca...
Iata lista:
Boosteroid
Shadow
PlayStation Now
Amazon Luna
Microsoft Xbox Game Pass Ultimate
Utomik
airgpu
Blacknut
Google Stadia
Mai sunt si altele dar astea sunt cele mai populare!

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cumperi jocul, il descarci il instalezi si apoi te joci! Asa ai procedat?
Ceva nu ai facut bine...

| mnfjgjfgtmfgktrgfo explică (pentru lpavel):

Am mai cumpărat alt jos pe Steam și nu l+am putut juca pe acea aplicație, l+am conectat cu un program Nvidia, acest joc nu îl găsesc pe Nvidia de asta intreb, in ce alt program îl pot juca?

| lpavel a răspuns (pentru mnfjgjfgtmfgktrgfo):

Aha, sa inteleg ca tu joci jocurile in geforce now de la nVIDIA?
Pai asa trebuia sa intrebi, de aceea nu te intelege nimeni...
Intrebarea ta trebuia sa sune asa: Ce platforme de gaming in cloud mai exista ca am cumparat un joc de pe steam iar in geforce now nu exista!
Raspunsul meu ar fi sa cauti in steam de unde ai cumparat jocul si vezi la descriere pentru ce platforme de gaming in cloud exista acel joc, noi nu avem de unde stii asta!
Dar daca vrei iti dau o lista dar sa stii ca si la alea trebuie sa platesti abonament altfel nu te vei putea juca...
Iata lista:
Boosteroid
Shadow
PlayStation Now
Amazon Luna
Microsoft Xbox Game Pass Ultimate
Utomik
airgpu
Blacknut
Google Stadia
Mai sunt si altele dar astea sunt cele mai populare!