Poti ajunge si diamond cu ea daca vrei, nu te opreste nimic. Trebuie sa castigi 3 meciuri, daca esti destul de bun poti sa dai skip la gold 5 si sa te bage direct in gold 4.
Puternica spre finalul jocului. Skilul ei sta in a sti cand sa incepi sa tragi cu q-ul si cand sa dai w. Daca o faci bine, nu mai scapa nimeni de tine (cu exceptia celor ce au abilitati de dash : zed, shen, fizz etc.) Totusi sunt in joc campioni mai puternici ca ea. Acum depinde de tine: vrei sa profiti de campionii favorizati de riot sau vrei sa joc numai ashe chiar si cand ar fi o idee proasta.
Stiu ca, Ashe nu este in meta...dar cu ea am ajuns la promo gold 5, solo / duo, cate meciuri din cate trebui sa castig pentru a ajunge gold 5? raspunde te rog frumos si iti dau fundita :-D.
M-A BAGAT GOLD 4 ACUM SUNT IN PROMO PENTRU GOLD 3, stiu sa joc cu ea binisor, mai ales ca am si un support decent cu care ma joc...deci castigasem 2 meciuri si 2 pierdusem dar al 3-lea l-am castigat cu succes si m-a bagat gold 4, acum am mai jucat cateva meciuri si sunt in promo pentru gold 3.
Multumesc pentru ajutor, primesti fundita, zi faina.
Poti ajunge si diamond cu ea daca vrei, nu te opreste nimic. Trebuie sa castigi 3 meciuri, daca esti destul de bun poti sa dai skip la gold 5 si sa te bage direct in gold 4.
flipthelick întreabă:
Misubest întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: