| Jipa95 a întrebat:

Am si eu de gand sa achizitionez un joc : http://www.pcgarage.ro/jocuri/ea-games/battlefield-1-pc/
Aveti cumva idee daca se poate juca si multiplayer fapt principal pentru care vreau sa il achizitionez, sau este doar DVD-ul doar cu story mode pe el?
Iar daca teoretic merge multiplayer-ul trebuie sa introduc dvd-ul in unitatea optica de fiecare data cand vreau sa il joc? Nu imi convine asta, pentru ca imi vine mai usor sa dau 70 lei in plus si sa il cumpar de pe site-ul oficial in format digital, dar acolo stiu sigur ca merge MP-ul si nu mai trebuie sa frec cd-ul prin unitate.
Va rog frumos sa ma lamuriti un pic! :D

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Evident ca are si multiplayer, jocul vine in cutie, ai cdkey pentru origin. Nu ai nevoie de dvd... e doar de amintire happy
Nu iti recomand sa iei jocul de pe origin sau magazinele noastre, sunt site-uri speciale de keyuri gen g2a sau kinguin mult mai ieftine.
Oricum acel joc e o prostie mare! Harti mult prea mari si oameni mult prea mici si pandari.

2 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Are si multiplayer, pe carcasa dvd-ului ai un cdkey pe care il asociezi cu un cont de origin si dvd-ul il folosesti sa instalezi jocul sa nu mai stai sa descarci de pe origin. Si de jucat te joci fara a avea nevoie de dvd in unitate.

| Bernardus a răspuns:

Ai cd- key pe care il bagi in origin, si nu trebuie sa bagi cd-ul de fiecare data. Oricum, o sa mearga multiplayer-ul