| Florentina9210 a întrebat:

Ce parere aveti despre dependentii de jocuri online.
credeti ca vor iubit familia la fel cum iubesc jocurile sau vor fi tot timpul concentrati in fata ecranului si familia o sa fie intr-un fel pe locul doi?

15 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu daca as vorbi despre locul intai sau locul doi. Ceea ce este insa clar este ca jocurile se joaca pe timpul care ar trebui dedicat familiei. Cand ai o familie si mai ales copii, ar trebui sa le dedici partea leului din timpul tau. Nu ar mai ramane timp de jocuri.

| Oana92 a răspuns:

Dependenta se vindeca greu, dar nu e imposibil de tratat! Ideea e sa gasesti cauza dependentei si sa lucrezi pe ea, altfel risti ca respectivul sa se lase de jocuri si sa se apuce de baut de exemplu.

Nimeni nu ajunge dependent de ceva fara motiv, acea dependenta inlouieste o alta nevoie a persoanei.

Dar da, daca nu e tratata, dependenta de orice il va face pe dependent sa uite de familie, de job, de orice.

| Florentina9210 explică (pentru Oana92):

Si cu paharul le cam are, din cate stiu...

| Oana92 a răspuns (pentru Florentina9210):

Si mai aiurea...omul chiar are o problema. Si inainte de a fi blamat ar trebui ca cineva sa incerce sa il ajute!

| Lawliet14 a răspuns:

Parerea mea este sa te feresti de astfel de ratati si imaturi, DACA NU E CU MASURA. Vezi multe femei lenese precum acesti atarnatori? NU! La fel sa te feresti de alcoolici, dependenti de jocurile de noroc, gelosi, violenti, samd.

Iti place un baiat d-asta care se joaca mereu in prezenta ta? Crezi ca un om care munceste mai are timp de altceva decat familie si odihna? Recreerea trebuia sa va cuprinda pe voi doi. Sincer, te joci daca nu ai ce sa faci altceva, dar nu daca ai o relatie. Insa probabil astfel de persoane nu sunt pregatite sa locuiasca impreuna cu tine. Sunt curios ce se va intampla cand o vor face.

Nu e un motiv ca sa nu discuti cu un om, sa nu judecam pe nimeni dar poate fi o mare pierdere de vreme. Dar si daca mergi si joci fotbal 5 ore in loc de 1 ora si jumatate, inseamna dependenta si posibil sau sigur neglijarea familiei.

Eu iti dau un sfat, afla si mai bine ce fel de om este, daca n-ai aflat deja.

De ce nu se roaga in loc sa se joace non-stop? Bineinteles ca tu nu ii poti hotari programul, dar e un motiv de tristete pentru tine sau oricare dintre noi daca se manifesta asa. Luuuuuuung...

| Florentina9210 explică (pentru Lawliet14):

Nu e vorba de un posibil iubit. E mai degraba un amic de al meu cu care vorbesc o data la 3 4 luni. E din Texas, ne cunoastem de vreo 4 ani. Am mai jucat jocuri pe Steam impreuna el mi-a dat invitatie dar la un moment dat m-am plictisit. El locuieste deja cu iubita lui ea avand 19 si el 29. Intotdeauna mi-a zis ca ii este loiala, si ca nu ar avea nimic impotriva daca s-ar mai uita si la alte femei. Ceea ce nu am inteles eu este ca aproape zilnic cand avea contul pe google+ pana sa il desfiinteze tot timpul primeam notificari deoarece il aveam la prieteni. Vedeam doar share cu fete, femei chiar si fetite. In bikini, chiar si goale, imbracate unele mai seducator. Nu stiu cum e fata aceea dar eu una nu as fi acceptat un asemenea individ in viata mea.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Florentina9210):

Cu siguranta nu au ambitii foarte mari in viata si probabil ca traiesc clipa. Americanii sunt oricum cei mai ciudati oameni ai planetei, e indeajuns sa-i privesti pe cam-uri pe net. Freaks!

| Florentina9210 explică (pentru Lawliet14):

Ai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ca jucător ți-aș spune sincer că aș fi în stare să pun familia pe locul doi. De fapt nici nu am de gând momentan să am o familie deci ia și asta în calcul.

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

Ce varsta ai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Florentina9210):

Sunt minor dar aproape de vârsta majoratului.

| MrLucas a răspuns:

Si eu obisnuiam sa fiu unul din ei, apoi am intalnit o fata si nu m-am prea jucat.Sunt de parere ca din lipsa unei alte ocupatii mai bune recurgi la acele jocuri, iar la majoritatea lucrurile se pot schimba radical.

| Shikazirukato a răspuns:

Acum depinde si de persoana, unii pot accepta altii nu.Nu e ceva imposibil ca sa zic asa, ramane la aprecierea fiecaruia.
winking

| Birsiiii a răspuns:

Nu poti sa spui ca jucatorii sunt ratati sau imaturi.Iti dau exemplu:copil la 10 ani concura cu cea mai buna echipa frantei la counter strike.Iar acum sunt cei mai buni din lume si echipa lui castiga 1 milion de euro la fiecare campionat mondial de counter strike.Isi castiga salariul? Da! Atunci nu e lenes.Iar daca nu jucator se joaca asa de mult isi poate transforma hobbiul in slujba.Se castiga foarte bine doar stand in pe scaun si jucandu-te.Desigur ca implica sute de ore de jucat ceea ce e greu, dar se poate.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Birsiiii):

Nici nu ar trebui sa fie platiti pentru asa ceva. ASTA NU E SPORT!