| Alliss91 a întrebat:

Cine ma lamureste si pe mine cu o problema legata de un laptop. Anul trecut am cumparat un laptop Asus si la achizitionarea lui am cerut sa mi se activeze wind 7, dar domnul care sa ocupat de instalarea wind. ului mi-a spus ca nu imi poate baga wind 7 ca nu se mai gasesc drivele pe internet. Si a bagat wind 10 dar nu sunt multumita de el pentru faptul ca merge foarte greu, deci practic nu pot sta pe laptop din cauza faptului ca ruleaza foarte greu si nu inteleg care este motivul. Eu pana sa cumpar acest laptop am folosit doar wind 7 dar pe un PC care am fost foarte multumita de el si in comparatie cu ce am in prezent e praf. Ce sfaturi imi puteti da?

6 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

Windows-ul 10 in general foloseste mai multe resurse deci trebuie sa ai un laptop ceva mai performant si are probleme cu compatibilitatea, mai bine ai folosi Windows 8, asa cum a spus cineva deja, Windows 7 nu mai primeste update si de recomandat ar fi sa folosesti un Windows mai avansat, asa cum am zis, incearca Windows 8 daca 10 iti face probleme.

| Alliss91 explică (pentru DarthNiger):

Sincer nu e un laptop performant incat sa ruleze atat de bine cum ar trebui. Este unul obisnuit de care ma folosesc doar la nevoie cand am de facut ceva pe el, exclus jocuri. Doar ca as vrea sa îi bag un alt wind care sa fie cat de cat ok sa.l pot folosi fara batai de cap, ca se blochiaza, se incarca greu chiesti de genul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alliss91):

Roaga mai bine pe cineva doar sa iti spuna un diagnistic, dupa vezi ce faci, nu incerca sa schimbi windowsul asa cum crezi tu, ca ai putea sterge ceva si dupa va costa sa iti iei un disk nou pentru reboot la sistemu de operare

| KingMoldo a răspuns:

Nu stiu ce sa spun despre asta trebuie sa te duci la un service, dar nu iti mai recomant windows 7 din cauza ca compania nu se mai ocupa deloc de el, nu mai primește updateuri si este mult mai vulnerabil in fata virusilor...

| Alliss91 explică (pentru KingMoldo):

Si ce wind ar fi ok pentru aceasta gama Asus?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alliss91):

10 e perfect, ar putea fi alta ptoblema legata de modalitate de functionare a pcului / laptop