Tin sa precizez ca cand intru pe jocul clash of clans nu mai imi recunoaste id... de la clash of clans gmail. Tin sa va marturisesc ca gmail care l-am avut pe Samsung galaxy j3 2016 mergea jocul sa-l joc. Dar gmail era sincronizat cu telefonul cand uitam parola sau ceva, ma conecta automat fara sa mai pun o parola sau ceva asa era setat de mine acel gmail. Acum am alt telefon si in zadar nu pot sa mai joc clash of clans. Am donat multi bani in el. Nu m-am ales cu nimic. Nu merita sa mai joci clash of clans nu e un joc serios... e un joc de rahat, unii se mai reprofileaza in jocul asta. )))) Nu înteleg de ce am pierdut cele 2 conturi clash of clans. Cele 2 conturi sunt pe 2 diferite gmail. Ma pot conecta la gmail, dar la clash of clans nu mai pot sa ma conectez la contul care l-am avut. Cand intru pe clash of clans dau schimbare gmail si nu se intampla nimic nu imi intra in cont. Am pus si acel cod de recuperare cont clash dar in zadar. Va rog frumos sa ma ajutati sa-mi recuperez contul. Sunt la pamant, sunt trist si plang. Imi pare rau! Telefonul ala care jucam clash of clans l-am pierdut. Acum cand intru de pe alt telefon pe clash of clans nu mai imi recunoaste gmail nimic, nu pot sa ma mai joc pe contul meu. Arata ca trebuie sa o i-au de la 0, dar nu ma mai joc. Imi pare rau! Nu stiu de ce merit eu asta. Nu am facut nimic rau. Vazusem pe internet ca multe conturi clash of clans s-au pierdut din nimic. Aveam th hall 10 full upgrade si th 7 full. Asta e viata!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Am schimbat recent parola de la gmail e adevarat! Si cand o schimbam mai demult parola de la gmail tot mergea clash of clans puteam sa intru pe clash sa joc... pot sa intru pe gmail... dar pe contul meu clash nu.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.137.178.169) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro