| UserDeBucuresti a întrebat:

Buna seara, TPU am nevoie de ajutor urgent!
As dori ca pe roblox studio, sa fac un joc, iar asta consta in a face un joc roleplay, la mapa ma descurc cat de cat, dar ma intereseaza cum as putea sa fac un script in care bani castigati dintr-un job, cu ei sa poti cumpara si masini, si alte obiecte, si mancare etc? Va rog ajutati-ma, multumesc mult celor care se implica! laughing

Răspuns Câştigător
| Haxminator a răspuns:

Cauta tutoriale cu Roblox Studio pe Youtube, nu o sa gasesti pe nimeni programator pe TPU. Si nu te lasa de programare, chiar daca Roblox e un "joculet de copilasi". E bine sa incepi de mic si sa ai timp sa evoluezi, Roblox e un inceput bun! Ai grija si nu te lasa de ce iti place. Nu asculta pe cei care nu te sustin! Calculatorul si programarea sunt viitorul, nu gunoaiele de materii care ti le indeasa pe gat in scoala. Nu te da batut, invata programare!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| UserDeBucuresti explică (pentru Violleta2022):

Eu sunt un programator, dar pe roblox platforma pe care fac unele joculețe, nu merg script urile pe care le știu eu, pentru a face anumite chesti!

| UserDeBucuresti explică (pentru Violleta2022):

Haha happy, eu dacă ma apuc de acum de script-uri etc. O sa ajung ceva in viata laughing) asta este viitorul, si sa știi ca sunt educat

| UserDeBucuresti explică (pentru Haxminator):

Mulțumesc mult happy