| RoxanaGhost a întrebat:

Buna seara, TPU! Am probleme cu boxele...
Deci in seara asta mi-au mers cateva minute, dar fara bass[adica se auzea melodia ca intr-o cutie]..Am deconectat mufa principala a boxelor si am conectat-o la loc[in unitate], iar de data asta nimic straight face Am incercat sa schimb mufele intre ele[alea perechi de la fiecare boxa], tot nimic.M-am gandit ca e de la comenzile din pc., am umblat la "Realtek HD Audio Manager"...la sectiunea "Mixer" si toate sunt la maxim.Si imi arata ca-s conectate boxele.Lumina de la ele merge.Le-am incercat la telefon si nu merg.[De obicei mergeau si la telefon]
Ce poate fi? Sa incerc cu system restore?[asa am fost sfatuita]

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Le-am incercat la telefon si nu merg. Sa incerc cu system restore? tare asta!
Cam greu de tras concluzii, nu?

| RoxanaGhost explică (pentru K0sti):

Pai inainte mergeau si la telefon si am zis sa le incerc, mergand pe ideea ca poate o fi din PC...
Inainte sa postez intrebarea, am cerut cateva sfaturi de la niste persoane si cineva mi-a zis sa incerc cu system restore[totusi nu prea am incredere]

| K0sti a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Inca o data, ti-ai raspuns singura la intrebare!
Atat timp cat nu merg nici la PC si nici la telefon ce concluzie ai tras? Ce treaba ai cu system restore?

| alexboss2020 a răspuns:

Pai schiba basul de la boxa nu ai 2 chestuiute care la invarti si se aude mai tare mai incet, sa schimbi basul

| alexboss2020 a răspuns:

Firar el de TPU scriu toate cuvintele corect si imi apare ca le-am scris gresit.Site-ul asta e o mare porcarie uneori