Este ceva legat de la placa video evident.
O sa zica e cel mai bun pc la pret sau ai placa video defectata. Trimite-l inapoi sa o testeze.
Niciodata nu am inteles de va cumparati lucruri valoroase de pe net. Daca il luai de la un magazin din oras te duceai inapoi cu el si a doua zi ii luai reparat gratis. Asa mai dai vreo 60 lei pe curier.Banuiesc ca tu platesti curierul. Din ceea ce spui tu ai o eroare. De ecran alb nu am auzit in viata mea.
L-am cumparat pentru ca in magazine nu am gasit unul mai bun adica parerea mea personala este ca este bun ca caracteristici .
Ok, deci e clar ca problema este de la monitor. Daca au cumparat monitorul si unitatea impreuna de la eMAG presupun ca ai si garantie. Ii suni, le explici situatia, ei sunt obligati sa-ti schimbe monitorul sau sa-l repare.
Dar daca monitorul il aveai dinainte si ai cumparat doar unitatea nu ai ce sa le faci lor, nu ai de ce le ceri explicatii, doar sa-ti cumperi alt monitor.
Monitorul a fost cumparat o data cu unitatea m dar nu prea cred ca este problema de la monitor
Am avut si eu o problema asemanatoare, mi se facea deodata monitorul negru, probabil ti s-au ars becurile de la monitor...din cauza unei pani de curent poate...
Poi daca til trimite inapoi il duci la cineva de la tine din oras care se pricepe Funda?!
MarianaGabriella întreabă: