Pai procesorul meu e de 2.1 GHz si am 4 Gb ram (celelalte date nu mai stiu) dar am putut juca wolverine origines cod 2 assassins brotherhood si protoype... cred ca ce ai tu e mult peste mine si poti sa joci orice!
Nu, nu poate juca orice. e slab. nu-i va merge assassins creed. Totul tine de placa video, slaba 256 putin.
Sa stii ca am jucat assasins creed brotherhood si 1
Cat de bun e un video ram de 64 mb?
Tu ba, da nu el.
Nu e bun deloc, deloc. Nu cred ca tu ai placa de 64 mb. Nu tiar merge sa joci nici macar un gta San andreas sau Romania. Daca ti-a mers prototype, si AC. cred ca tu ai o placa de 512 sigur. Lui nu-i merge poate doar assasins creed brotherhood da el nu a specificat ce placa video are doar ca are 256 mb.
Oo buna. ce sa zic ai un pc ca al meu, cred. si eu am 2 gb ram pentium...cpu E5300@ 2.60 ghz. Dar am placa video Intel gma 3100 384 mb.
Jocurile care iti va merge sunt : Need for speed - most wanted, world, underground 2.
Pess pana la 2010. Atat.
Iti va merge call of duty 2, posibil si 3.
Masini: Driving simulator, ford racing 3
Camioane: 18 wheels of steel haulin, euro truck simulator :X nu.
Iti va merge Gta san andreas, gta vice city, gta 3, gta Romania 2, gta Romania 1.
Si mai sunt, multe. Ca sa vezi ce iti merge scrie pe google can you run it.
sau aici:http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx, selectezi jocu si dai enter si iti arata ce merge si ce nu. Salut, da-mi funda. denis_cenation_2010 id meu;)
Eu am jucat prototype la perfect si siteul acel can you run it zice ca nu imi merge e dereglat