| jessyka_9063 a întrebat:

stiti cumva cand apare Sims 4? va rog eu mult daca stiti sa imi ziceti si mei. dau funda, sau macar ziceti-mi es:peste 3 luni, 1 an, 2 ani, nu se stie...dka vad ma multe rasp. la fel[deci rasp e corect] dau funda la primul care zice.:*

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

EA Games - Seria Sims va avea în curând un nou joc iese: The Sims 4. Acest joc este aşteptat cu nerăbdare de către fanii Sims.

The Sims 4 este urmatorul joc foarte mult aşteptat de la Maxis. Intreaga serie a fost extrem de populara, iar fanii se intreaba atunci când acest joc va fi lansat. The Sims 3 mai are încă adepţii ei devotati, dar vânzările au început să scadă şi cu aproape orice alt joc de-a lungul timpului. Nu există nici o dată de lansare stabilită certă până acum, dar există dovezi de la punctul faţă de faptul că dezvoltatorii EA lucrează în prezent la joc.

Acesta a fost confirmat faptul că EA a înregistrat numele de domeniu "thesims4.com". Aceasta este aproape întotdeauna un semn că jocul este în stadiul de dezvoltare. Este de aşteptat că un anunţ oficial în ceea ce priveşte jocul şi data de lansare potenţiala nu este departe.
http://www.vg247.com/2010/08/30/ea-registers-the-sims-4-domain/ (parerea mea personala este, peste 2 ani cel putin)

1 răspuns:
| Demonul202 a răspuns:

Eu stiu ca acum suntem in 2014 ca va aparea in toamna asta in prima luna dar nu stiu sigur ziua.