anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, sunt jucatoare de pubg doar ca nu ma prea pricep...am lvl 31 si am ajuns la "etapa" diamond. Mai întâi vreau sa va intreb ceva (urgent) in pubg exista vreun mod care filmeaza toate match-urile? Intreb pentru ca intr-un match am omorat singura o echipa intreaga (de 4 persoane) care trageau in mine dar am reusit sa ii omor singura doar tragand cu gloante si miscandu-ma putin, cred ca a fost cel mai mare record de-al meu sa ii omor pe toti singura chiar daca si ei trageau in mine si chiar vreau sa fac rost de un video sau ceva cu partea in care i-am omorat ca sa am un fel de amintire sau ceva, intelgeti voi.
Si mai am o intrebare extrem de importanta, cum imi pot cumpara haine fara sa imi bag bani in joc? Sau daca nu am cum exista vreo metoda prin care fac rost de bani (RP sau cum se numesc)? Vreau neaparat o rochie pe care efectiv o ador si are limita de timp dar nu am bani pentru ea si nu vreau sa imi bag bani in joc si nimeni nu are cum sa mi-o faca cadou pentru ca nu apare cutia de cadou. Va rog, jucatorii de pubg ajutati-ma si raspundeti-mi la aceste intrebari

6 răspunsuri:
| Anonimus107 a răspuns:

Ohh, si eu sunt jucatoare de pubg, sunt buna la asta rolling on the floor o gramada de kill uri fac. Apropo de video de care zici ai pe telefon si filmeaza orice, nu jocul poate filma singur, nu se poate.

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns (pentru Anonimus107):

Ohh laughing aia e, mereu o sa filmez cand intru intr-un match, poate am noroc si o sa mai omor o echipa singura laughing

| Anonimus107 a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Fata, care e numele tau din joc? Poate jucam =D

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns (pentru Anonimus107):

Selyz567

| Anonimus107 a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Ti-am dat cererea =)

| Anonimus107 a răspuns:

Sincer rar ma joc, pentru ca nu am cu cine sa ma joc, prietenii mei cu care ma jucam de ceva timp, nu prea au chef de joc mna...asta e