| CiobanuCurcan_IanVictor_1997 a întrebat:

sunt nou, aici pe TPU si nu stiu ce inseamna funda. Sunt Praf rau de tot, daca puteti ziceti=mi si
mie! va rog!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Funda desemnează răspunsul câştigător la o întrebare si reprezinta felul de a mulţumi a celui care a pus întrebarea. La întrebarea ta o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Pentru a afla mai multe despre TPU citeşte răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

2 răspunsuri:
| FlorinSalamNr1 a răspuns:

Atunci cand un utilizator din comunitatea TPU rapunde unei intrebari, autorul intrebarii are posibilitatea de a-i oferi o "funda" ca semn ca intrebarea a fost cea mai buna. Fundele se aduna si apar pe profilul utilizatorului. Numarul mare de funde inseamna un utilizator care a oferit multe raspunsuri bune.

| Nicolae_Eduard_Mihai_1996 a răspuns:

Funda este cea care defineste caștigatorul care a răspuns cel mai bine si al asta câștigător. Cate o data unele răspunsuri la ajuta la ce nu stiu si de aia ale line funda, casa stiii care a zis cel mai bine si direct.