| tequilagtyjvh a întrebat:

Buna toti pentru mine si eu pentru voi,acum cateva saptamani o pietena mi-a instalat "IMVU" si de atunci imi merge prost internetu' si intre bara cu link-urile si orice pagina imi aparea o banda neagra de la imvu si cand deschideam o fila noua imi aparea tot imvu(adica scria imvu si trebuia sa dau restabilire),dar de la un timp bara neagra nu imi mai apare dar a ramas conturul si la fila noua din ce in ce mai des imi apare imvu de ce?(dau funda,va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa mai fac sad)

Răspuns Câştigător
| Resource a răspuns:

Salut.Incearca urmatoarele si cel mai probabil totul va reveni la normal. Daca folosesti firefox te vei duce aici : Firefox > Help > Troubleshooting Information > Reset Firefox. Toate bookmark-urile si informatiile vor ramane, doar ca Firefox va fi ca nou. Old Firefox Data poate fii stearsa de pe desktop, fisierele vor ramane intacte. Sper ca te-am ajutat. Bye bye!^-^

| tequilagtyjvh explică (pentru Resource):

Cred deja ca te-am enervat/deranjat cu intrebarea mea lunga si poate te enerveaza/deranjeaza si asta, dar totusi ce ar trebui sa insemne firefox, adica e ceva gen"chrome, mozila "

| Resource a răspuns (pentru tequilagtyjvh):

Nu,e totul ok happy Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera etc. sunt browsere. Eu am presupus ca browser-ul tau principal este Mozilla Firefox, dar daca este Chrome sau altul ar trebui sa il reinstalezi ca sa scapi de problema aceea. Daca esti nelamurita poti intreba oricand orice.

2 răspunsuri: