| bєαυтιƒυℓ a întrebat:

Aceasta intrebare este pentru cei care se joaca Lay Popular si au nivelul 10 sau mai mult.Eu am foarte multe haine, sunt draguta si cred ca ma ridic si la inaltimea podiumului dar nimeni nu intra pe pagina mea.Va rog ft. frumos cine are nivel 10 sau mai mult sa intre si sa-mi dea un max si un coms cu "max" iar eu le voi lasa un comentariu dragut despre voi.Cine vrea sa ma caute, ma numesc Lady dalia.Multumesc! Funda cine da primul max si ceilalti vor primi voturi iar toti veti primi pe Lady Popular cate un comentariu minunat din partea mea.

Răspuns Câştigător
| Yukidaruma a răspuns:

Daca doresti voturi si comentari, va trebui sa le lasi si tu celorlalte, nu astepta sa vina Lady la tine, du-te tu la ele, si ele vor veni la tine sa iti inapoieze voturile si comentariilewinking
oricum ca sa ajungi pe podium trebuie sa ai un nivel peste 10, multe voturi si talentul Carisma activatwinking

P. s: ti-am lasat un comentariu, ma numasc Ellytzuky

bafta si succes in continuarewinking

1 răspuns:
| Nayuky a răspuns:

Podiumul este o chestie superficiala..nu tine neaparat de nivel sau stillaughing t nu te uiti uneori pe potium si te oripilezi? aici ajung doar cele populare care socializeaza mult in joclaughing eu joc pentru mine si de podium putin imi pasa..am concurat si eu si degeaba.e mult de munca sa ajungi pe podium