Incearca Metin2 Energy e foarte tare! Eu il joc de 2 zile, faci lvl 100 intr-o zi daca stai la crescut, Metinu e Pvm-Pvp, are pietre+9 rata fierar e 100%, nu cere item (decat daca vrei sa evoluezi ceva) faci 300kk in 30 minute in V4. Are niste costume de lvl 1 cu 500 aparare de orice rasa (3 culori) costa 10kk. cu 15kk iti faci contul cu iteme de la lvl 1 pana la lvl 100. ca nu-ti trebuie decat Pv si Int/Str/Vit/Dex (depinde de caracter) are NPC pentru skill'uri G si P, pentru Miliar si mai multe Otele si arme de lvl 65 la magazin din pacate azi (6.10.2012) e svr in Mentenanta pana maine. (pe forum zice ca va fi din nou funcional de la ora 8 de deseara) e cel mai tare metin pe care l-am jucat pana acum Merita jucat! Te astept pe svr.
Man uiteti funda primomisa da tio da dupa ce imi zici si mi siteul de unde ma inregistrez si downloadez p net imi arata altceva daca scriu metin2enery plizz da si mie siteurile si sa-mi zici pe ce regat est poate ne intalnim
Imi pare rau, dar s-a schimbat numele serverului. nu ai decat sa imi dai ID'ul tau de mes, iti fac eu cont etc. ti'l dau si joci. Si sa nu-ti faci griji sunt printe primi de pe svr asa ca nu o sa intru pe contul tau deloc. Eu o sa-ti trimit metinul prin Yahoo! Messenger, numai daca vrei tu!
P.S.: Trimite-mi ID'ul tau printr-un mesaj pentru a nu fi vazut de ori si cine.