| PrINcEss_Y a întrebat:

Buna TPU.Am de ales dintre un calculator foarte bun si un Playstation 4. Ce credeti ca ar fi mai bun pentru jocuri? (Imi trebuie un Playstation 4 sau un calculator doar pentru jocuri)

9 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Calculatorul va fi bun pentru jocuri si pentru multe altele, pe cand ps4 numai pentru jocuri. Deci : PC! happy

| PrINcEss_Y explică (pentru lpavel):

Crezi ca pe pc merg jocurile mai bine decat pe ps4?

| lpavel a răspuns (pentru PrINcEss_Y):

Depinde de pc, Daca ai sti ce pc iti cumpara ca sa pui ceva detalii despre pc... oricum cu pc-ul vei putea face si altceva nu numai jocuri! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Eu iti recomand PC deoarece pe PlayStation va trebui sa cumperi orice joc, dar pe PC poti sa le iei de pe net.

| suntroman a răspuns:

Calculatorul ar fi potrivit pentru jocuri dar depinde s-i ce performanta are deci e mai bun un pc.

| PrINcEss_Y explică (pentru suntroman):

Calculatorul care vreau sa-l cumpar are 8GB Ram 1000GB procesor Intel core 7...

| suntroman a răspuns (pentru PrINcEss_Y):

Atunci calculatorul

| AlexStefan25 a răspuns:

Salut! eu am un ps4 si un calculator de gaming mediu. La jocurile noi aparute ps4 se descurca mai bine decat un pc deoarece sunt mai bine optimizate in plus la ps4 o sa iti trebuiasca multi bani pentru jocuri. Pe cand pc e bun in absolut toate jocurile (vechi si noi) si poti face multe altele! In concluzie eu iti recomand un pc. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Stefan_Visinica_1994 a răspuns:

Ps4