Da ma pricep ca am mai facut si eu Servar de Metin2 dupa ce m-am saturat de Mt2.
-Eu folosesc skype in general pentru asa ceva adica legat de Mt2, Cs, Sa-mp! Dar daca pun id de skype vin paparazzi si o sa imi umplu iar cu 10k add.
Cum se face problema ta simpluO sa fiu un pic mai explicit si detaliat ca sa intelegi Ok).
Navicat=>Player. Aici vei avea 2 tabele, "item_attr" & "item_attr_rare"
item_attr > primele 4-5 bonusuri pe care le atribui unui item
item_attr_rare > ultimile 2 bonusuri atribuite unui bonus (contra war, sura, saman, ninja...).
La item_attr:
apply > semnifica bonusul
problema > lasi asa cum e (nu trebuie sa modifici aicea).
Aici la LVL1 punem cat sa pice Minim si la LVL5 punem cat sa pice Maxim iar la LVL2/3/4 puneti numere intre cele de la 1 si 5.
Mult Succes!
Salut!
1 Nici tu nu prea zici prea multe in aceasta intrebare.
2 Ok am inteles ca este legat de bonusurile de 6/7 dar ce sunt cu ele.
Sa Modifici bonusul sau sa pice ca si drop sau sa pui intr-un magazin 6/7?
3 Cand reformulezi sau cand incepi zici cum trebuie atunci poate iti zic si cum trebuie sa faci.
Uite frate. vad ca te pricepi ff bine si iti multumesc ca ma ajuti . Deci uite cum sta treaba.Cad bag add 6/7 da? pica 15 war 10 aparare 2k pv. la 6/7 intelgi si eu vreau sa pice de ex la pv 6/7 sa fie maxim 500 puncte asta la 6/7... cum fac chestia asta? la add 1-5 am inteles dar la 6/7 nu pricep cum. Inca odata mersi pentru ajutor si daca vrei lasa cede de contact skype, mess cv. Multumesc!
Ms mult frate
Man Ai putea sa-mi dai add la skype : gaby_anthony2001 Te rog mult!
Da ma pricep ca am mai facut si eu Servar de Metin2 dupa ce m-am saturat de Mt2.
-Eu folosesc skype in general pentru asa ceva adica legat de Mt2, Cs, Sa-mp! Dar daca pun id de skype vin paparazzi si o sa imi umplu iar cu 10k add.
Cum se face problema ta simpluO sa fiu un pic mai explicit si detaliat ca sa intelegi Ok).
Navicat=>Player. Aici vei avea 2 tabele, "item_attr" & "item_attr_rare"
item_attr > primele 4-5 bonusuri pe care le atribui unui item
item_attr_rare > ultimile 2 bonusuri atribuite unui bonus (contra war, sura, saman, ninja...).
La item_attr:
apply > semnifica bonusul
problema > lasi asa cum e (nu trebuie sa modifici aicea).
Aici la LVL1 punem cat sa pice Minim si la LVL5 punem cat sa pice Maxim iar la LVL2/3/4 puneti numere intre cele de la 1 si 5.
Mult Succes!