anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am instalat un joc care mi-a dat o eroare(d3d9. dll was not found), am descarcat acest registru si l-am instalat in system32, am winsows xp sp3, apoi la toate jocurile imi da o eroare (the procedure entry point DdEntry 10 could not be located in the dynamic link library DDRAW. dll) am instalat si ddraw. dll si nimic, m-am uitat pe google si am aflat ca eroare vine de la un registru ce are legatura cu directx 8.1 si windows xp sp3 are deja instalat acest directx deci nu pot sa instalez altul pana nul dezinstalez pe acesta din windows, apoi mai uitat undeva prin windows(am tastat ceva la run, dar numi aduc aminte ce, dar asa am gasit pe google)si am vazut cami lipseste d3d8. dll, l-am instalat si pe asta, apoi am intrat din nou la run si imi zicea ca d3d8. dll este prea batran(cel putin asa cred ca nu stiu prea bine engleza), cine ma poate ajuta, funda.multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Korrawi a răspuns:

Pai vezi ca directx nu se instaleaza numai prin copiat dll in system32. Ruleaza asta de aici, instaleaza si vezi daca iti merge :
https://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
Dai click pe download, o sa iti descarce un executabil care se cheama dxwebsetup.exe, il rulezi, debifezi install bing bar daca nu vrei sa-ti puna asa ceva (bing e motor de cautare de la Microsoft, asemanator cu google), next next... finish... si ar trebui sa-ti mearga. Bafta!

3 răspunsuri:
| xcristix a răspuns:

Korrawi,n-am incercat inca linkul tau dar vreau sa-ti spun ca am dezinstalat direct x urile mele cu un program si le-am reinstalat cu acelasi program iar acum jocurile nu mai imi dau aceiasi eroare, ci la un joc imi zice ca nu functioneaza ddsound.dll(asta cred ca e din cauza ca am dezinstalat direct x iar acest joc cere sa am directx ) si la alt joc imi zice ca nu merge d3d9.dll. daca instalez registru d3d9 imi zice ce am scris eu la intrebare iar daca instalez ddsound.dll imi zice cam acelasi lucru doar ca in loc de ddraw zice karen

| xcristix a răspuns:

Am incercat linkul tau si imi da o eroare.imi zice ca nu gaseste directx.eu am instalat niste direct xuri(90c si 8.1) dar probabil ca mie imi trebuie direct x din windows

| Korrawi a răspuns:

Mm nu am primit notificare de reply, scuze. deci zici ca nu mere. Una, de cand si ce fel de calculator ai, si la partea cu fara usb/dvd cd... trebuie sa ai mediu de instalare, se poate face si prin retea cred, dar trebuie sa ai un server pentru asa ceva. Roaga pe un prieten sa-ti scrie un cd cu winxp... si incearca sa instalezi si de aici:
http://download.microsoft.com/......redist.exe