| MiniLoveYou a întrebat:

Am jucat un joc prin 2004 de actiune si nu mai stiu cum se cheama. Ma puteti ajuta va rog frumos?
Jocul era de acțiune...era cu o tipa cautata de politie...
Stiu ca jocul incepea cu tipa asta care a sarit pe un geam din cauza ca era urmarita de niste politisti si caini. Era imbracata in niste blugi si o camasuta sau jacheta tot de blugi, cu doua codite impletite lungi pe spate si dupa cand a cazut de pe geamul ala a aterizat intr-o infundatura unde era un caine legat si dupa trebuia sa sar pe o ghena de gunoi si de acolo sa ma urc pe un bloc, sa iau niste bani parca dintr-un apartament care avea geamul deschis si dupa sa ma urc pe acopers unde trebuia sa sparg cu ranga ceva (centrala cred) dupa care m-am dat jos de pe acoperis si ma tineam cu mainile de marginea acestuia (acoperis din ala de bloc, plat) si dupa trebuia sa ajung pe un fel de balcon unde se plimba un tip de la securitate cred si trebuia sa ii fur cheile si dupa ce luam cheile ma dadeam cu tiroliana; meniul jocului avea o culoare albastru inchis iar fata, personajul principal, seamana cu Lara Croft din Tomb raider.