| IntrebariOurWorld a întrebat:

am mare nevoie de ajutor. Deci am un cont pe ourworld, eu nu m`am logat prima data ca fiind membru original, m`am jucat un timp pe yahoo games-ourworld. Cand am fost la mine in condo intr-o zi, nu imi aparea nimic si mi s-a trimis un mesaj cum ca trebuie sa reconectez, m-am reconectat si m-a trimis pe site-ul original. De 2 luni ma joc pe original si astazi 9.05. 2012, am intrat sa ma duc sa ma conectez la facebook, am intrat pe facebook si m-am dus pe ourworld. Pana acum am fost conectata la facebook si imi aparea jos " +100%" acum nu mai apare nimic. M-am dus la setari si am dat sa ma duc pe ourworld.com. M-am dus pe ourworld normal si la setari am dat log in la facebook, am dat 1 data de 2 de 3 si nimic. Nu se deschidea nimic. Sa fie faptul ca eu nu am cont normal? Faza e ca am intrat si pe alt cont de ourworld normal si tot nu merge sa ma conectez cu facebook-u.Am vorbit cu o fata din Romania si a zis ca ei ii apare "+100%". Se poate intampla sa ma trimita inapoi pe ourworld-yahoo games? Pe yahoo games nu am parola, cum ar venii ma conectam cu parola si messu de la yahoo. VA ROG. CE SE INTAMPLA?