| hefe a întrebat:

Am nevoie care stie si se pricepe sa faca un id si sa-mi faca un cont aici http://fifamaster.ucoz.com/ cu numele SpartaN si sa imi trimita pe privat parola si mess.Mie nu imi trimite mail sa confirm parola.E simplu.Dau funda :D

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu cred ca-ti va inregistra nimeni. Trebuie sa dai adresa de e-mail si nici mie nu mi-ar conveni sa ma bruieze altcineva pe adresa mea.

| hefe explică (pentru Salontanul):

O adresa care nu iti trebuie oricum ii schimb eu pass. Uite aici daca vrei sa vezi ca nu imi trimite e mail pe spartanulfifamaster@yahoo.com pass : Mihay1997

| Salontanul a răspuns (pentru hefe):

Pai nu a ta. Eu vorbeam de a mea. Daca nu-ti trimite raspuns degeaba. Acum sa faci bine sa-ti schimbi parola ca daca ai scris-o pe net s-ar putea ca cineva sa-ti fure contul de e-mail. Rapid schimb-o!

| Salontanul a răspuns (pentru hefe):

M-am gandit ca nu stii sa schimbi parola si iti explic urmatoarele: Intra acolo unde-ti citesti mailurile. In partea dreapta ai setari ( ca o roata dintata) si intri la setari conturi si la schimbati-va parola. Rapid!

| hefe explică (pentru Salontanul):

Amice am rezolvat problema! Stiu sa schimb pass! si aia nu era adresa mea era una pe care vream sa o creeati voi!

| ZeroDiferit a răspuns:

Da ne emailu tau.