anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul cuiva care joaca warcraft 3 urgent! Uitati care e problema m-am apucat de cateva zine de jocul asta dar intru la iconita aia cu capu ala verde nu la aia cu omu ala cu par alb. Deci am facut primul nivel si am ajuns la part2 (aia cu Mal'Ganis).Imi puteti spune va rog ce trebuie sa fac la acest nivel si cum se trece? M-am uitat pe internet dar nu arata numai cum se incepe acest nivel si dupa aia scrie pe ecran 7 MINUTE MAI TARZIU iar apoi il arata pe Arthas si pe Mal'Ganis fata in fata si vor sa se bata(partea cu fata in fata e de la joc e ca un filmulet) ei bine intelegeti voi va rog cine stie cu se face nivelul sa imi zica.Eu l-am tot incercat sa il omor dar apare iar iar prin orasul ala de jos de la aia rosii nu pot intra acolo de unde se tot invie el.Va rog cine stie cum se face sa imi spuna. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| DarknessKirin a răspuns:

Ar fi nevoie de mai multe explicatii...
btw "capul verde" este orcu si e warcraft 3 reign of chaos(primul)
si ala cu par alb este arthas si e jocul warcraft 3 the frozen throne...
da-mi mai multe detalii...care e misiunea.din astea...

| XtzRaulXtz a răspuns (pentru DarknessKirin):

Uite cum sta treaba intro zi am primit un dvd cu niste jocuri de la un coleg si acolo era acest joc.Pe reign of chaos era misiunea de la acest link dar era la load save game. http://www.youtube.com/watch?v=hA1tSUYj2B0.La inceputul acestui video este ceva ce eu nu am mai vazut in jocul meu. Misiunea asta la jocul meu era ap terminata pe dvd eu am inceput de unde aproape se termina filmuletul. Uita-te a video si vezi daca iti poti da seama cum se face misiunea.Eu il tot omor pe ala verde da tot apare iar.Si inca ceva eu mi-am descarcat de pe net jocul din nou miai putea zice te rog cum sa imi fac si eu misiunile si pe reign of chaos si pe the frozen throne.Deci sa imi spui cum a facut colegul meu sa isi faca misiunile acolo am fazut acolo CUSTOM GAME CRED CA DE ACOLO DAR NU STIU TE ROG EXPLICAMI TU

4 răspunsuri:
| DarknessKirin a răspuns:

Trebuie sa dai defend pentru un timp...

| XtzRaulXtz a răspuns (pentru DarknessKirin):

Nu am inteles si frate zi-mi cum imi fac misiunile

| war3b a răspuns:

Ma da toti aveti acceasi problema? -> tutorial in limba romana http://www.lp.ro/cum-te-conectezi-la-server astept funda!