Un server de metin2 (fara hamachi adica hostat) costa in jur de 30 euro sau mai mult. Si daca nu ai pc-ul tau personal imi dau seama ca nu poti sa platesti undeva la 30 euro pe luna...
Un server de metin2 (fara hamachi adica hostat) costa in jur de 30 euro sau mai mult. Si daca nu ai PC-ul tau personal imi dau seama ca nu poti sa platesti undeva la 30 euro pe luna...
Aha...ok.daca tot esti asa de priceput
raspunde si la intrebarea aialalta
Adica aia cu de unde pot downloada ...gta...si asa mai departe
Nu ai ce sa descarci mai franzela!)))))))))))))))))) Trebuie sa iti cumperi un host, dar mai bine lasa-te ca nu intelegi oricum...
Varumiu mi-a facut acum 2 ani un sv de metin2 si pe gratis Lam inchis deoarece toti aveau in jur de lv 1000
Level maxim poate sa fie 150/250 (250 daca ai multe mape noi cu mobi noi de la care primesti multa experienta), dar pentru lvl 1. 000 cred ca ai avea nevoie minim de 20 de mape noi. Un sfat: Lasa-te de metin, apuca-te de 4Story
Bai
am primit 1000/2000 de donatii de 2 milioane de lei vechi si din fonduri am loat mape noi si am pus si mai 20 de donatii si puneam serveru' pe ro!si in plus asta a fost acum 4 ani