| Kopla a întrebat:

Am o breasla pe Metin2RO. Pot pune ca simbol o imagine din PC-ul meu? Cum?

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ce prostii spun ma astia aici? Auzi si tu sa intri la upload si sa pui simbloluri... aiurea. Daca te uitai pe forum, la sectiunea ghiduri vedeai ghid pentru poza breslei. Intai iei ico fx de aici --> http://icofx.ro/ apoi intri in el si il bagi in bara. Cauti imaginea pe care vrei sa o transformi si dai dublu click pe ea. Apoi Colors : ramane asa cum este ( nu umbli la ele).
Size : bifezi Custom si debifezi Square. La Width pui 16 si la Height 12 si dai OK. Iti apare o fereastra la care dai tot OK. Porma dai close la program si cand te intreaba daca vrei sa salvezi poza dai yes. Dupa ce ai salvat poza te duci si dai click dreapta pe poza si ii dai : ¨open with paint¨. Nu umbli decat la tipul pozei ( sa fie. jpeg). Iei poza si o muti in : C/ProgramFiles/Metin2/upload. ( sau unde ai instalat jocul dar sa fie in folderul upload ). Inainte sa intri in joc sterge toate fisierele din folderul Mark. Asa se pune poza la breasla nu cum zic astia.

| Kopla explică (pentru William):

Mersi dar cand dau pe ea nu mi se deschide cu Icofx mi se deschide cu Microsoft Office Picture Manager. Ce fac?

| Kopla explică (pentru Kopla):

Lasa ca am reusit. Mersi mult!

| ILoveMoon a răspuns:

Pai intri in folder la metin2 ro si e un folder care se numeste upload si acolo salvezi o simbolul si apare direct cand vrei sa adaugi un simbol la breasla bft

| ILoveMoon a răspuns:

PS:trebuie sa cauti pe google imagini de marimea 16 x 12 astea sunt bune altfel nu-ti merge

| 1DobreMihai1 a răspuns:

Da poti.
Dar nu stiu exact cum.

| Andrey_Alex_Adryan_1987 a răspuns:

William Shut UP ca vad ca esti prost tare! n-are de aface nimic cu icofx asa ca shhhhhhht.