| Exxtremus a întrebat:

Am o intrebare flagflagflag Am inteles ca poti sa bagi doar cateva ID-uri de Yahoo Messenger in lista impotriva Spame-rilor. Dar vreau sa stiu ::: Nu sunt spa-mer sau ceva m dar vreau sa stiu este vreo modalitate sa pun mai multe ID-uri in lista?

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Limita este de vreo 20 pe zi.
Trebuie sa mai astepti inca o zi pentru a adauga inca 20; alta modalitate nu exista.

| Exxtremus explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Adica mai las cateva zile, si se aduna limita, si peste o saptamana, pot sa pun mai multe?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru Exxtremus):

Eu stiu ca adaugam vreo 20 de ID-uri pe zi; apoi nu ma mai lasa sa dau Add.
A doua zi puteam iar sa adaug vreo 20, apoi iar urma o pauza de inca o zi si tot asa.
E o masura luata de Yahoo pentru evitarea spam-urilor.

Pei stiu ca este in potriva (Spam-ului) dar ce Yahoo Messenger ai 11.5? CA am 11.5 si ma lasa doar 6 ID-uri, daca ar fi 20 ar fi super.@@@

Nu stiu ce versiune am sincer laughing dar e una noua, cred ca cea mai noua thinking
Nu sunt sigur ca limita e de 20 ID-uri, am zis aproximativ, dar sunt sigur ca pe mine ma lasa mai mult de 6 thinking
Adauga si tu cate 6 pe zi si pana la urma vei avea lista completa.

Ai atuncea 11.5 ( New Version ) cred ca. Asa am si eu dar cum sa am lista completa? 1024 maxim sau cat? Sau ai vrut spui toti pe care vreau sa ii pun?

Toti pe care vrei tu sa ii adaugi.

Aha. Deci eu mai astept sa vad daca mai raspunde cineva ca sa nu imi para rau. Deci ma-i ajutat 98% Sansa sa fie funda a tawinking Multumesc frumos.

Felicitari...

8 răspunsuri: