| Macean_catalin_1998 a întrebat:

Bună TPU, am o întrebare.
Este vreo diferenţă între un laptop şi un pc.
Adică : Nu mă refer că laptopul e portabil, are boxe, webcam sau etc.
Mă refer un laptop si un pc cu aceleaş piese, este vreo diferenţă de fps pe un joc, unul merge mai bine şi unul mai greu?
Mi s-a spus că un laptop nu prine atâtea fps cât prinde un pc.
Este adevărat?

Fundă.

Răspuns Câştigător
| AlexandruAdrianPetrovschi a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare, laptopul e portabil, si atat, asta-i scopul laptopului, sa fie portabil, nu performant, daca vrei sa te joci pe calculator, sa faci "gaming" atunci ia-ti calculator, obtii perforamte mai bune la pret mai scazut...
apropo, am niste pareri personale pe care as dori sa le impartasesc:
-pare frumos sa iei un laptop cu microfon si camera incorporata, dar camera e pusa intr-un punct fix (si incomod) fixata de monitor (partea de sus a laptopului) si aici trebuie sa alegi ori pui monitorul intr-o pozitie comoda, ori il pui ca sa dea mai bine la camere; microfonul ne e pre de calitate, ca sa se auda bine oe tipi, ori te bagi cu capu in laptop ca sa prinda microfonu ceva...
apropo, daca ti se prajeste ceva la PC, schimbi componenta, daca se prajeste ceva la laptop, Dumezeu cu mila...
(Parere personala)

1 răspuns:
| StalkerSoul a răspuns:

Da, este adevarat pc-ul este mai bun la gaming decat laptop-ul, dar laptop-ul este cum ai zis si tu portabil., boxe, web, wi-fi si alte alea..ma rog, asta e pc-ul are ceva in + sa zicem fata de laptop, iar laptop-ul are mai multe in + fata de pc. laughing