| LauR95 a întrebat:

am o intrebare legata de Placutele RAM eu am un pc asa mai la mijloc cu 504 RAM si imi merge cam greu, am gasit aceasta placa de ram la un pret foarte convenabil http://www.eurosoft-computers.ro/......3mhz_P4854

si vreau sa stiu daca se potriveste cu PC ul meu Placa mea de baza ee Gigabyte, va rog un raspuns cat mai pront si nu minciuni, dau Funda.

Răspuns Câştigător
| PopAdrian a răspuns:

Pai cea din acel link este DDR3 happy Sunt placi de baza si cu 4 sloturi de RAM, 2 de un fel doua de altul, dar mai rar. Daca ai doar 2, inseamna ca amandoua suporta doar DDR2...

5 răspunsuri:
| PopAdrian a răspuns:

Nu avem de unde stii doar daca e Gigabyte. Avem nevoie si de modelul placii si conteaza si ce DDR are placuta RAM existenta in calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti aceasat placuta de ram este foarte buna si se potriveste cu placa de baza

| LauR95 explică (pentru PopAdrian):

Am verificat placa mea actuala de RAM si are asa 512 MB DDR2 si cred ca frecventa de 667! te rog raspuns!

Si ee KingMax

Da am 2 un slot in care ee pus aceasta placa si mai am un slot si pe ia scrie DDR2 si 667 cred ca ee Frecventa! si sa inteleg sa nu iau unu asa ca sa nu zic ce imi recomanzi? unde gasesc placa de 2 GB DDR2 la Emag sunt prea scumpe si nu vreau second-hand! ma ajuti?